Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Κάνε ό, τι μπορείς...!!

Πόσο απεγνωσμένα θέλουμε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη μας σ’ αυτούς που αγαπάμε ! Κόντρα στο κάθε τι , προσπαθούμε να βρούμε λόγους , να … εμπιστευόμαστε . Γιατί , το να χάσεις την πίστη σου , είναι χειρότερο κι απ’ το να πάψεις να είσαι ερωτευμένος .

Το να έχεις ένα στόχο , που αξίζει και που σταδιακά και σταθερά πραγματοποιείται , είναι ένα από τα μυστικά μιας ζωής , που αξίζει να την ζεις .

Ο σωστός δρόμος , δεν είναι πάντα ο … δημοφιλής και εύκολος δρόμος . Το να υποστηρίζεις το σωστό , όταν δεν είναι δημοφιλές , είναι μια πραγματική δοκιμασία ηθικού χαρακτήρα .

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το κάθε τι που θέλουμε να κάνουμε , αν επιμείνουμε πάνω σ’ αυτό για αρκετό χρόνο . Ας μην ξεχνάμε , πως τα διαμάντια , είναι μόνο κομμάτια άνθρακα , που απλά , επέμειναν στο …. έργο τους .

Το να … αντέχεις , είναι σπουδαιότερο από το να τολμάς . Να αντιστέκεσαι στην εχθρική συμπεριφορά . Να μην αποκαρδιώνεσαι από καμιά δυσκολία . Να κρατάς το θάρρος σου , όταν όλοι το έχουν χάσει …. – ποιος μπορεί να πει , ότι αυτό δεν είναι μεγαλείο ;

Ότι παιχνίδια κι αν παίζονται με εμάς , εμείς δεν πρέπει να παίζουμε παιχνίδια με τον εαυτό μας , αλλά να μας απασχολεί μέσα μας , η ύστατη ειλικρίνεια και αλήθεια .

Η ζωή είναι γεμάτη με συγκεκριμένες υποχρεώσεις και ευθύνες , αλλά καμιά τους δεν είναι τόσο βασική , πρωταρχική ή σημαντική , όσο η ευθύνη που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας .

Κάνε ό, τι μπορείς , με ό, τι έχεις , όπου κι αν είσαι ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου